Τι κάνουμε

Η εταιρεία μας “VK Productions” αναλαμβάνει την εναέρια βιντεοσκόπηση και τη φωτογράφιση του επαγγελματικού σας χώρου η ενός σημαντικού γεγονότος σε προνομιακές τιμές.

Πώς το κάνουμε

Έχουμε στην διάθεσή μας drone και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Υψηλής ποιότητας βίντεο και φωτογραφία που καλύπτει κάθε ανάγκη.

Πού βρισκόμαστε

Η έδρα μας βρίσκεται στην Αττική. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε όλη την Αττική και σε όμορους νομούς χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Για περιοχές εκτός κάλυψης επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε προσφορά!

15

Happy Clients

600

Hours of Video

18000

Photos Taken

25

Completed Projects

Επαγγελματικοί χώροι

Αναλαμβάνουμε την εναέρια βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση των επαγγελματικών σας χώρων ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εργοστάσια, εργοτάξια, ξενοδοχεία και ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, beach bar, ιδιωτικές παραλίες, σπίτια και οικόπεδα προς πώληση. Επίσης αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση και από το έδαφος των χώρων σας για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Μπορούμε να κάνουμε εναέρια βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση της αθλητικής εγκατάστασής σας όπως: Γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα τένις, ανοιχτά κολυμβητήρια, γήπεδα beach volley, αθλητικές κατασκηνώσεις, πίστες motocross, πίστες cart καθώς και κάθε είδους ανοιχτής αθλητικής εγκατάστασης. Επίσης μπορούμε να καλύψουμε εναέρια οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός με εναέριες λήψης συνολικής διάρκειας μέχρι και μία ώρα.

Γάμοι και Βαπτίσεις

Είμαστε εδώ για να καταγράψουμε από ψηλά τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής σας! Τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας, καθώς και κάθε άλλο σημαντικό γεγονός. Συνεργαζόμαστε με τον φωτογράφο σας η μπορούμε να φέρουμε εμείς φωτογράφο για να έχετε το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα. Επίσης μπορούμε να κάνουμε εναέριες λήψεις pre-wedding και after-wedding ώστε το τελικό βίντεο του γάμου σας να είναι κάτι διαφορετικό και αξέχαστο!

Τοπία

Είστε φωτογράφος και θέλετε στην σύνθεσή σας κάποια εναέρια πλάνα; Είστε απλά φυσιολάτρης και θέλετε εκτός από τις φωτογραφίες σας και εναέριες λήψεις από την εκδρομή σας; Θέλετε εναέριες λήψεις από ένα τοπίο ή έναν δικό σας χώρο στην εξοχή; Εμείς είμαστε εδώ για να σας καλύψουμε τις ανάγκες σας με εναέρια βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση του τοπίου η χώρου που εσείς έχετε επιλέξει.

Ελατε σε επαφη μαζι μας

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε μια οικονομική προσφορά!